Knauf térkép
 
 
Mo. térkép

Céginformáció

A Knauf fő szakterülete a szárazépítés, mely mögött ma már a többéves tapasztalat eredményeként a belső kialakítás valamennyi területére rendszert, magas színvonalon gyártott termékeket értünk. A hangsúly a rendszeren van, melyeknek széles elemválasztéka a típus feladattól az egyedi igényekig egyaránt kínál megoldást.

Mi egy családi vállalkozás vagyunk. Családunkhoz tartoznak dolgozóink, vásárlóink és fogyasztóink. Energiánk a földből ered. Ezért számunkra az ökológia és az ökonómia két elválaszthatatlan fogalom. Ezt példázzuk. E-szerint cselekszünk. Számunkra a vevő a középpont; gondolkodásunk, cselekedetünk célja és értelme. Piacot teremtünk. Újításokat tervezünk a holnap igényeinek kielégítésére. Piacvezetők vagyunk, ezért kötelességünk a nyilvánosság és a környezetiránti felelősség. Termékeink kiváló minőségével támogatjuk és alakítjuk az emberek közérzetét. Mi vagyunk dolgozóink összessége. Teljesítőképességünkre és kreativitásunkra építünk.

Jövőnket nyereségünkkel alapozzuk meg. Ennek előfeltételét képezik eredményes és elégedett vásárlóink. Üzemeinket a legmodernebb gyártási technológiák jellemzik. Kialakításuk ésszerű, munkatárs-, pénz- és környezet barát.

Építési rendszereket gyártunk. Ezek megkönnyítik a tervezést és az építést, teljes megoldásokat, minőségi biztonságot nyújtanak.


Elérhetőség

Cím:

1124 Budapest, Lejtő út 5.

Telefon:

+36-1-248-2430

Fax:

+36-1-319-7301